besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023

Želiš da nosiš bicikilističke helanke i van treninga? Pročitaj naš blog „8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023“ i pronađi inspiraciju!

Biciklističke helanke su se transformisale od osnovne odeće za isključivo sportske aktivnosti do komada garderobe koji se može nositi apsolutno svuda! Ovaj model helanki ima kroj koji laska svakoj figuri, oblikuje telo tako da izgleda prirodno, a istovremeno pruža veliku udobnost.

Ovaj prilagodljiv komad garderobe je, prema svetskim influenserkama, jedan od omiljenih komada tokom toplijeg dela godine. A sudeći po modnim trendovima koji vladaju društvenim mrežama, nezaobilazan je ako želiš da postigneš ultra moderan izgled.

U ovom tekstu ćemo ti dati predloge kako nositi biciklističke helanke i iskopiraš trendi izgled svetski poznatih dama, poput Kardašijanovih, Hadidovih i Rijane. Nastavi da čitaš naš vodič i proleće / leto 2023. će biti tvoje!

1. BICIKLISTIČKE I BLEJZER

8 sik kombinacija kako da nosis biciklisticke helanke u 2022 9402464
8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023 9

Upari svoje biciklističke helanke sa blejzerom za moderan, ali opušten izgled. Predlažemo da ga ostaviš raskopčanog kako bi se istakao kratak top ili majica ispod. Ali, ako želiš da naglasiš struk, predlažemo da pričvrstiš blejzer velikim kaišem.

Ukoliko ideš u noćni provod, dopuni kombinaciju sandalama ili salonkama na štiklu, a ako planiraš šoping ili kafu sa drugaricama, možeš ovu kombinaciju nositi uz ležerne bele patike i sportske čarape.

2. BICIKLISTIČKE I OVERSIZED MAJICA

8 sik kombinacija kako da nosis biciklisticke helanke u 2022 9402465
8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023 10

Voliš da kupuješ oversized majice, a nemaš baš puno komada uz koje možeš da ih nosiš? Ili poseduješ majice koje su preduge za nošenje sa pantalonama? Biciklističke helanke mogu biti od velike pomoći u ovoj situaciji.

Sve vrste oversized majica se savršeno uklapaju sa ovim modelom helanki. Kad ih nosiš zajedno, majicu možeš da upašeš, vežeš ili jednostavno nosiš preko. Ovako postižeš udoban i prilagodljiv izgled koji uz malo nakita može da izgleda baš urbano!

3. BICIKLISTIČKE I KOŠULJA

8 sik kombinacija kako da nosis biciklisticke helanke u 2022 9402466
8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023 11

Košulja unosi dozu elegancije u svaki izgled, i može dobro da se iskombinuje sa svim što imaš u garderoberu. Oversized košulja uz biciklističke helanke se može sresti uglavnom na dva načina: otkopčana košulja sa majicom ispod ili zakopčana košulja čiji je jedan kraj upasan u helanke.

Ovako postižeš jedan ležeran izgled koji ipak naglašava tvoj unikatni modni ukus. Naš predlog je da nosiš teksas košulju i patike ili ravne sandale za opušteniji utisak, dok, recimo, svilenu košulju uz salonke ili sandale na štiklu možeš nositi na nekom formalnijem događaju.

4. BICIKLISTIČKE I DUKS

8 sik kombinacija kako da nosis biciklisticke helanke u 2022 9402467
8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023 12

Duksevi sa ili bez kapuljače su definitivno komadi u kojima svi mi najviše uživamo. Pružaju nam slobodu kretanja i maksimalnu udobnost. Biciklističke možeš da nosiš i sa duksem, bilo da je u pitanju duži ili kraći model, duks na raskopčavanje, sa rol kragnom ili kapuljačom.

U odabiru delova garderobe za ovu kombinaciju je najbitnije obratiti pažnju na to koji utisak želiš da postigneš – ako želiš da naglasiš figuru, predlažemo da se opredeliš sa kraći model i bele patike, a ako želiš da izgledaš malo više “edgy”, naš predlog je da se opredeliš za duži model duksa uz glomazniji model patika ili čizama.

5. BICIKLISTIČKE I TEKSAS JAKNA

8 sik kombinacija kako da nosis biciklisticke helanke u 2022 9402468
8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023 13

Teksas jakna je takođe jedan komad koji uz bukvalno sve može da se nosi! Savršeno ide uz duge helanke, trenerku, pantalone, suknje ili haljine. Isti je slučaj i sa biciklističkim helankama – odlično se uklapaju, koji god model ili boju helanki nosila.

Predlažemo da se isprobaš teksas jaknu uz helanke i majicu iste boje, dok istovremeno možeš da upotpuniš ceo izgled obućom i torbicom u svetlijoj boji, kako bi naglasila kontrast i postigla šik efekat!

6. BICIKLISTIČKE I KOŽNA JAKNA

8 sik kombinacija kako da nosis biciklisticke helanke u 2022 9402469 1
8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023 14

Želiš da u svojim dnevnim i večernjim varijantama naglasiš svoju “edgy” crtu? To možeš da postigneš i noseći biciklističke helanke! Možda zvuči čudno, ali stvarno možeš prvoklasno da izgledaš u ovoj kombinaciji!

Mi predlažemo da cela kombinacija bude u tamnijoj boji – dakle, opredeli se za kraći top i biciklističke crne ili tamnosive boje, sa dosta upečatljivog nakita, obućom na štiklu i manjom tašnom sa ili bez lanca.

7. BICIKLISTIČKE I PROZIRNA HALJINA

8 sik kombinacija kako da nosis biciklisticke helanke u 2022 9402470
8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023 15

Biciklističke i haljina? Pitaš se možda da li si to dobro pročitala? Da, jesi, jer, verovala ili ne, biciklističke mogu da se nose i uz haljine! Naravno, ne pristaje svakom modelu haljina – ovde isključivo mislimo na prozirne, mrežaste haljine ispod kojih se inače nosi podhaljina, helanke ili pantalone sa topom.

Ove haljine su izuzetno efektne i mogu da se nose uz štikle, patike ili sandale. Naš predlog je da ispod jedne ovakve haljine nosiš biciklističke i top iste boje, kako bi se boja svih komada stopila i istakla tvoju figuru.

8. BICIKLISTIČKE I TOP

8 sik kombinacija kako da nosis biciklisticke helanke u 2022 9402471
8 šik kombinacija kako nositi biciklističke helanke u 2023 16

I na kraju, jedna od češće viđenih kombinacija, i svakako najsmelija od svih – top i biciklističke. Ovakva kombinacija prikazuje tvoje obline u potpunosti, pa pre nego što se odlučiš na nju, pitaj se da li je to utisak koji želiš da ostaviš.

Ako jeste, samo napred! Top na bretele ili bez bretela uz biciklističke helanke i patike mogu biti kombinacija za svaki dan leta. Uživaj u lepom vremenu uz apsolutnu udobnost tvoje odevne kombinacije!

ŽELIŠ DA KUPIŠ SVOJ MODEL BICIKLISTIČKIH HELANKI?

Ukoliko smo te zaintrigirali ovim idejama i kako nositi biciklističke helanke, a ti do sad nisi nosila ovaj model biciklističkih – poseti našu onlajn prodavnicu i naruči svoj omiljeni model! Nudimo besplatnu dostavu, a porudžbina stigne na željenu adresu uglavnom 24h nakon poručivanja.

Svi naši modeli su napravljeni od kvalitetnih neprozirnih materijala, ali u slučaju da naše mušterije žele da vrate porudžbinu, to je moguće učiniti u roku od 14 od preuzimanja porudžbine.

Tu smo za sva tvoja pitanja, pa nas možeš kontaktirati preko Facebook profila, Instagram profila ili preko kontakt forme na sajtu. Takođe, ne zaboravi da nam pošalješ sliku ili da nas taguješ nakon preuzimanja modela – mi uvek delimo utiske mušterija sa svim našim pratiocima.

Hvala ti što si ovde i što si deo naše zajednice!