besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Helanke za fitnes – Kako odabrati prave

Dobar par helanki vam može pomoći da poboljšate učinak na treningu, ali bitno je da posedujete kvalitetne helanke izrađene od materijala koji su pogodni za trening. Ovde vam otkrivamo šta sve trebate da znate i na šta sve da obratite pažnju kada kupujete helanke za fitnes.

Helanke za fitnes, kako odabrati prave?

Tražite henke u kojima ćete se osećati prijatno i koje vam neće spadati u pola vežbe ili helanke koje neće otkrivati vaš donji veš dok radite čučnjeve? Pronalaženje savršenih helanki za fitnes može biti jako teško, ali zato ste vi na pravom mestu. Nema ništa gore od uloženih para u helanke koje će pasti na prvom testu. Slažete se?

helanke za fitnes kako odabrati prave 94059
Helanke za fitnes - Kako odabrati prave 4

Šta to helanke za fitnes moraju da izdrže i šta je to na šta trebate da obratite pažnju pri kupovini istih?

Prvo treba da obratite pažnju na materijal. Helanke za fitnes ne bi trebale da se provide. Ne moraju svi u teretani da znaju kakav donji veš nosite. Dakle, deblji materijal koji se neće providiti pri rastezanju.

U teretanu idemo kako bismo ostali u formi, kako bismo poboljsali kondiciju i naravno izgubili koji kilogram. Znojenje je zagarantovano, zato nam treba materijal koji se brzo suši i lepo upija znoj.

helanke za fitnes kako odabrati prave 940510
Helanke za fitnes - Kako odabrati prave 5

Duboki struk! Tako je, helanke sa dubokim strukom su jako bitan detalj ukoliko želite maksimalno da se opustite i predate vašem treningu. Nećete gubiti vreme i snagu na navlačenje helanki nakon svake serije ili svakog pokreta, tako ćete rasterećeno moći da se posvetite svakoj vežbi.

Da li se usijate tokom treninga i bude vam toliko vruće da postajete nervozni? Helanke sa mrežicom su idealne za takve situacije. One su dizajnirane tako da imaju prostora da vas luftiraju i hlade bez obzira na vežbu. Helanke koje vas hlade i suše tako da se znojite stilski i održivo. Dvostruka pobeda!

helanke za fitnes kako odabrati prave 940511
Helanke za fitnes - Kako odabrati prave 6

Stil! Ne kažemo da stil dolazi na kraju, u većini slučajeva je on presudan u odabiru odeće i svakako ne sme da izostane. Mi smo mislili i na to! Udobnost i funkcionalnost su za helanke za fitnes od velikog značaja ali to ne zanči da ne smemo da pratimo trendove i da obaramo s nogu.

Jedan kratak podsetnik šta sve treba da da proverite pre nego kupite helanke za fitnes:

1. Proverite da li su otporne na čučnjeve

2. Proverite da ne spadaju, dakle da ostaju iznad struka

3. Pazite da budu dovoljno uske ali ne i preuske

4. Proverite za šta su dizajnirane

Ako su vam kućni treninzi slični našim, druži ćete se u svom kompletu neko vrieme pre i nakon treninga. Razume se, pravila ‘rada kod kuće’ razlikuju se od pravila ‘normalnog života’. Međutim, ako ćete to učiniti, poželećete da pronađete par helanki koje vam odlično služe tokom snažnih treninga, ali su takođe udobne i za zum-sastanke. Uz naše helanke udobnost, stil i funkcionalnost su zagarantovani.