besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Kako da nosite vaše omiljene helanke

Helanke se nezavisno od modnih trendova nose tokom vežbanja, trčanja i ostalih sportskih aktivosti. Savršeno stoje na patike i uz neki top, široku majicu ili oversized duks.

Žene su kroz vekove nosile helanke kako bi se ugrejale. Kako se danas proizvode od različitih materijala i u raznim dezenima nose se kao modni odevni predmet i svakako su modni detalj koji mora da se nađe u vašem ormaru. Postale su omiljeni odevni predmet zbog svoje udobnosti, savršeno stoje a mogu da iznesu koji god stil da zamislite.

kako da nosite vase omiljene helanke 94011
Kako da nosite vaše omiljene helanke 5

Kreiranje stila

Nemojte da zaboravite da helanke možete nositi i na patike i na štikle, i leti i zimi, i na trening i u izlazak. Nošenje omiljenih helanki mora biti povezano i sa udobnošću i sa stilom. Vreme je da ugrabite omiljene helanke i krenete da pravite svoje omiljene kombinacije. Možda vam naš vodič pomogne da otkrijete kombinaciju koju cete obožavati.

Kao što smo spomenuli, helanke možete nositi u raznim prilikama. Krenućemo od neformalnog, svakodnevnog izgleda koji ćem vam pružati udobnost tokom sportskih aktivnosti, šetnje pa čak i odlaska na posao.

Helanke se nezavisno od modnih trendova nose tokom vežbanja, trčanja i ostalih sportskih aktivosti. Savršeno stoje na patike i uz neki top, široku majicu ili oversized duks. Helanke od mokre likre će vam pored modnog stila pružati udobnost pa tako možete kombinovati razne modele, od jednobojnih do šarenih modele sa različitim dezenima.

Jedan kreativan način za stvaranje stila koji gađa u metu je kombinacija sa topom i bomer jaknom. Tako će vam se istićati noge i trbušnjaci, mamićete poglede a udobno ćete obavljati svakodnevne obaveze po gradu.

kako da nosite vase omiljene helanke 94012
Kako da nosite vaše omiljene helanke 6

Još jedan kreativan stajling je kombinacija sa dugom košuljom na kopčanje. Takva kombinacija stvoriće lepu iluziju dužih nogu a laskav izgled možete upotpuniti sa čizmama i šalom. Ovo je dobitna kombinacija za jesenji period i odlazak na posao.

Postoje neki kojima je neprijatno nošenje helanki posebno u predelu zadnjice. Ako spadate u tu grupu, ne brinite. Uz pomoć džempera i dalje možete izvući fascinantan stil. Obucite lepu majicu i dodajte dugačak kardigan tako da vam zadnjica bude pokrivena. Udobnost treba da vam bude na prvom mestu, zato je ovo idealna kombinacija za odlazak na kafu sa drugaricama.

Slojevitost vam može ozbiljno pomoći da postignete jedinstveni stil koristeći vaše helanke. Počnite sa belom košuljom, zatim dodajte blejzer. Ovo je odličan način da istaknete vašu vitku liniju. A kako biste ovaj stil doveli do savršenstva dodajte i čizme.

kako da nosite vase omiljene helanke 94013
Kako da nosite vaše omiljene helanke 7

Košulje koje su dovoljno duge da se smatraju haljinom u osnovi mogu savršeno odgovarati helankama. Ovde ne morate razmišljati o dodavanju ostalih modnih detalja jer je ovakav izgled sam po sebi upečatljiv. Ako su vam helanke jednobojne ovde možete da odaberete i lepšu, strukturiraniju košulju sa nekom šarom ili dezenom. Ovo je idealna kombinacija kada ste u žurbi i nemate šta da obučete.

Postoje slučajevi kada vaš omiljeni par helanki stari i bledi. Koristite mini suklju kao prekrivač i stvorite lažni utisak upečatljivog stila. Mini suknja uparena sa helankama je odlična modna kombinacija, pogotovo tokom hladne sezone. Ova kombinacija sa štiklama ostavlja bez daha. Probajte i uverite se sami.

Hajde na trenutak da zastanemo i ostavimo jednobojne crne helanke po strani. Sada biramo zadivljujući stil sa helnkama sa dezenima, šarama i šablonima. Stilizovanje ovih helanki izgleda zastrašujuće, ali ne brinite. Možete ih jednostavno upariti sa jednobojnim gornjim odevnim delom. Jedno od osnovnih pravila kod kombinovanja i uparivanja odeće je – nemojte preterivati sa šablonima, printovima i šarama. Helanke sa dezenom su zabavne i atraktivne ukoliko znate ovaj osnovni modni vodič kada je u pitanju kombinovanje i podudaranje.

Helanke sa printom su odličan alat da izgledate ozbiljno, elegantno, seksi a da ostavljate utisak odličnog stiliste. Isprobajte u kombinaciji sa kožnom jaknom sigurno će vam se dopasti.

kako da nosite vase omiljene helanke 94015
Kako da nosite vaše omiljene helanke 8

Helanke su se nekada proizvodile jednostavnih dizajna, ali danas su dizajni postali složeniji. Ovi različiti dizajni mogu vam pružiti više mogućnosti, ali uvek se možete držati staromodnih jednostavnih stilova. Bez obzira na stil helanki koje ste odlučili da kupite, sigurno će vam biti udobno dok ih nosite tokom najrazličitijih aktivnosti.