besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Novi modni trend – Džeginsice

Da li si čula za novi hit u svetu? Džeginsice! Farmerke a helanke. Postale su ogroman trend ove godine a mi ćemo da otkrijemo zašto su toliko popularne. Ukoliko i ti postaneš njihov fan dajemo ti par saveta kako da ih ukombinuješ u tvoj stil.

FARMERKE ILI HELANKE, U ČEMU JE RAZLIKA? 

novi modni trend dzeginsice 94029103
Novi modni trend - Džeginsice 3

Džeginsice ili na engleskom ‘’Jeggings’’ su helanke koje daju iluziju teksasa tako da izgledaju kao par uskih farmerica. Pošto su napravljene od mekong materijala kao što je likra, od kog se inače prave helanke, znatno su udobnije od običnih farmerki. Dakle to su helanke koje liče na farmerke

ŠTA IH ČINI TAKO POPULARNIM? 

Džeginsice su pametna kombinacija helanki i džinsa. Jednostavno predstavljaju kombinaciju komforta i mode. Ako tražiš pantalone koje će da ti pruže i udobnost i stil, definitivno ne možeš da zaobiđeš džeginsice. Udobnost je jedan od glavnih razloga njihovoj popularnosti. Baš zbog toga, nude svestranost i mogu se nositi u raznim prilikama uključujući vikend izlaske, radne dane, razne društvene događaje i naravno dane provedene kod kuće. 

DA LI SU ‘’JEGGINGS’’ ZAISTA TREND U 2022?

Nikada ne možeš da pogrešiš ako obučeš džins. U prilog tome ide i činjenica da se prave u svim nijansama, od svetle do tamne. Mi u ponudi imamo Light denim i Dark denim nijansu. Raznovrsne su, mogu se nositi tokom cele godine, pružaju ti lep izgled kao i omiljene farmerke a uz to su jako udobne. Definitivno su hit ove godine.

KAKO KOMBINOVATI DŽEGINSICE?

IMG 0274

Kada govorimo o modnim kombinacijama, isto kao i sa običnim džinsom, stvar je veoma jednostavna. Sa jednim parom džeginsica možeš da dobiješ nekoliko različitih autfita. Možeš ih nositi uz top i cipele ili sandale na štiklu, što je odličan izbor za noćni izlazak. 

Nemoj zaboraviti da su ove helanke uske i da imaju push-up efekat pa zato mogu izgledati veoma provokativno. Ukoliko se odlučiš za neki top ili kratku majicu imaj u vidu da su sve obline vidljive. Pored toga što volimo da pratimo trendove, bitno je da se i mi lepo osećamo u modnim komadima. Ukoliko osetiš da je to previše za tebe izvuci iz ormara duži sako ili kardigan. Takav izgled može da bude još privlačniji a ti ćeš se svakako osećati prijatnije.

Za dnevne varijante su tu jednostavne i šik kombinacije sa tunikama, majčicama, ‘’oversized’’ košuljama u kombinaciji sa platformama ili sandalama. Ukoliko si krenula u šetnju i dan u prirodi, patike i duks su pravi izbor.

Prosto je kao i sa farmerkama a dosta udobnije. Nema sumnje da su baš zbog toga postale postale toliko popularne.

KONTAKTIRAJ NAS ZA SVE DODATNE SAVETE I PITANJA.

Ukoliko si u nedoumici koji model helanki je za tebe ili imaš neka druga pitanja za nas, kontaktiraj nas preko kontakt forme ili društvenih mreža. Takođe, ukoliko nas već nisi zapratila na društvenim mrežama, savetujemo da to uradiš (na Instagram-u i Facebook-u), i tako postaneš deo velike zajednice devojaka koje nose i vole naše modele!