besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Ultimativni vodič – Kako pronaći savršene helanke baš po tvojoj meri

Pročitaj naš mini vodič koji objašnjava kako pronaći savršene helanke baš po tvojoj meri, i saznaj na šta sve treba da obratiš pažnju!

Helanke su postale nove ženske pantalone, tvrde sadašnji modni časopisi. Možda smešno zvuči, ali kad malo bolje razmislimo, možda je stvarno tako, zar ne? Svugde možemo sresti žene koje ih nose sa sakoima, modernim kratkim topovima, teksas jaknama, dubokim čizmama i raznim drugim odevnim predmetima.

Helanke se ne nose samo na treninge zbog njihove mekoće i udobnosti, već se vrlo često koriste umesto pantalona, farmerki ili nekog drugog donjeg dela. Takođe, jasno je da u moru različitih modela moraš da se zapitaš kako pronaći savršene helanke koje su baš po tvojoj meri, pa smo zato odlučili da napravimo ovaj vodič kako bi ti olakšali izbor.

Pročitaj tekst i saznaj odgovor na pitanje: kako pronaći savršene helanke!

1. DUŽINA

Na tržištu postoje razne dužine ženskih helanki. Najčešće se mogu videti kratke 3/4 helanke ili duge do zgloba, biciklističke i helanke sa uzengijama. Dužinu svog modela je najbolje birati prema vremenskim uslovima i intenzitetu svojih aktivnosti.

U slučaju da treniraš leti ili preferiraš da ispuniš svoj trening intezivnim crossfit ili HIIT vežbama, biciklističke i helanke do lista mogu biti odličan izbor. Ali, ako treniraš tokom hladnijih perioda godine ili praktikuješ jogu i druge laganije vidove aktivnosti, onda preporučujemo duže modele.

Kad su u pitanju naše mušterije i najpopularniija dužina, najveći deo njih naručuje modele do zgloba, poput proizvoda sa slike.

ultimativni vodic kako pronaci savrsene helanke bas po tvojoj meri 9401829
Ultimativni vodič - Kako pronaći savršene helanke baš po tvojoj meri 7

2. MATERIJAL

Već sigurno znaš da se helanke prave od najrazličitijih materijala – postoje kožne helanke, pamučne, od poliestera, helanke od mokre likre itd. Najbitnija stavka u vezi sa svim ovim materijalima je, da za koji god materijal da se odlučiš – važno je da se osećaš prijatno i udobno.

Od velikog značaja je da se uveriš da je tvoj željeni model napravljen od materijala koji dozvoljava koži da “diše”, koji neće dovesti do osipa ili iritacija i koji može lako da se održava. U našoj online prodavnici ćeš naići na helanke od mokre likre, likre, eko kože i pamuka, a sudeći po ukusu naših mušterija – modeli od likre su vrlo aktuelni.

ultimativni vodic kako pronaci savrsene helanke bas po tvojoj meri 9401830
Ultimativni vodič - Kako pronaći savršene helanke baš po tvojoj meri 8

3. DUBINA STRUKA

Ovaj faktor smo uvrstili na listu, jer smatramo da je tvoja udobnost pri treningu na prvom mestu, a svi uživamo kad vidimo sebe na ogledalu bez viškova koji se ocrtavaju ispod majice. Trening je svakako taj koji će se pobrinuti za te viškove, ali i helanke mogu da doprinesu tvom boljem osećaju, dok vredno radiš na svojoj top formi.

Postoje ženske helanke sa dubokim i plitkim strukom. Dubina struka zavisi najviše od tipa treninga koji praktikuješ, pa obrati pažnju da nosiš onaj model koji te neće stezati ili se pomerati kako ne želiš.

Takođe, dubina struka može da zavisi i od tipa majice ili topa koji nosiš uz helanke. Najčešće se kombinuju plitak struk i duža majica, ili model sa dubokim strukom i kraći top. Ali opet, slušaj svoje potrebe i tako ćeš napraviti najbolji izbor!

ultimativni vodic kako pronaci savrsene helanke bas po tvojoj meri 9401831
Ultimativni vodič - Kako pronaći savršene helanke baš po tvojoj meri 9

4. KVALITET

Prvo i osnovno pravilo za sve nas koje kupujemo helankene kupovati providne helanke. Danas je izuzetno teško naći udobne modele, napravljene od dobrog materijala, da pri tom nisu prozirne. Svakako treba uzeti u obzir to da one jesu napravljene od lakših materijala i često se peru, tako da se može desiti da se jednostavno “istroše”.

Ali, naš savet svim čitateljkama jeste da je bolje uložiti u dobar kvalitet, nego potrošiti novac na jeftin proizvod koji će posle par pranja izgubiti i boju i formu. Trošenje novca na dobre modele je pravo ulaganje, zato uvek proveri:

    • da se ne provide

    • da se ne kidaju, naročito oko šavova

    • da su vrlo elastične, pogotovo u predelu zadnjice i kolena

    • da mogu da se peru u veš mašini

Ono što mi možemo da garantujemo, a i utisci naših korisnica svedoče tome, je da zenskehelanke.rs nudi najbolji kvalitet u koji treba i sama da se uveriš!

ultimativni vodic kako pronaci savrsene helanke bas po tvojoj meri 9401832
Ultimativni vodič - Kako pronaći savršene helanke baš po tvojoj meri 10

5. STIL

Do sada ti je sigurno jasno da postoji niz različitih dezena, boja i dizajna, kada su helanke u pitanju. Odabir pravog stila najviše zavisi od povoda zbog kojeg ih oblačiš, na primer:

    • termo helanke su odlične za zimske šetnje,

    • push up helanke i sportske helanke za trening su savršene za fitnes ili druge treninge,

    • klasične pamučne helanke su odličan donji deo za svaki dan,

    • jednobojne metalik helanke mogu biti tvoj izbor ako želiš da privučeš pažnju, gde god da si,

    • kožne helanke su odlične za provod u gradu ili proslavu,

    • helanke sa printom su super opcija ako želiš da uneseš malo razigranosti u svoj dan,

    • helanke zvoncare su za baš trendy devojke koje bi, da bez puno napora, izgledaju sjajno.

Na tržištu je dostupno puno modela, zato uvek imaj na umu da je tvoj osećaj udobnosti presudan dok biraš koji model da kupiš!

ultimativni vodic kako pronaci savrsene helanke bas po tvojoj meri 9401833
Ultimativni vodič - Kako pronaći savršene helanke baš po tvojoj meri 11

6. DODACI

Poslednji faktor u odabiru, ali ne i poslednji po važnosti, jesu dodatne pogodnosti koje helanke mogu da nude, poput nekog posebno modernog detalja ili prosto drugačijeg dizajna. Ovde konkretno mislimo na:

    • helanke sa mrežicom koje mogu lako da se kombinuju uz druge komade odeće,

    • helanke sa korsetom koje lepo naglašavaju figuru,

    • helanke za trudnice koje obezbeđuju apsolutnu udobnost,

    • helanke sa džepom za telefon ili druge sitnice koje su ti potrebne.

Obzirom da su helanke postale deo ženske svakodnevice, jasno je da ih proizvođači prilagođavaju svačijem ukusu. Zato naš shop i nudi tako raznovrstan izbor, u kojem ćeš, bez sumnje, naći model za sebe!

ultimativni vodic kako pronaci savrsene helanke bas po tvojoj meri 9401834
Ultimativni vodič - Kako pronaći savršene helanke baš po tvojoj meri 12

BESPLATNA DOSTAVA I UŠTEDA NA ZENSKEHELANKE.RS

Jesi li možda, dok si čitala naš vodič, već odlučila koji model je idealan za tebe? Ako jesi – drago nam je, slobodno pogledaj naš asortiman i kontaktiraj nas na info@zenskehelanke.rs ako želiš nešto da nas pitaš.

A u slučaju da si i dalje nesigurna koji model bi ti pristajao najbolje, naš savet je da nas zapratiš na Instagramu (@zenskehelanke.rs), ako već nisi, i pročitaš utiske devojaka koje su već poručivale naše proizvode. Sigurni smo da će ti njihov feedback olakšati izbor!